Asociația Persoanelor cu Dizabilități Valea Jiului își extinde activitatea.

Revenim cu alte cazuri pe care vi le supunem. Echipa noastră îi vor ajuta pe fiecare în parte cu ce au nevoie și le vor oferi și sprijin moral, dacă este cazul.

Ne-a cerut sprijinul două persoane aflate în dificultate și facem din nou un apel la dumneavoastră, cei care puteți dona din puținul vostru, pentru a le putea aduce un pic de bucurie.

– Doamnele sunt verișoare, trăiesc din ajutorul social de 149 lei, si o indemnizație de 64 lei, împart amândouă o garsonieră. Viața e foarte grea, din acești bănuți, cum poți plătii facturile și trăiesc. Cele două doamne au nevoie de ochelari, haine, încălțăminte și alimente. Cu ochii înlăcrimate trăiesc cu speranța că, Dumnezeu va avea grijă și de ele.

– Doamna Cornelia, este bolnavă, are probleme cu auzul, vederea, probleme psihice (uită), durere de cap. Totodată, are și diabet și probleme cu tensiunea. Medicamentele nu sunt toate compensate, nu are bani,  nu poate obține pensia de boală și de angajare nu poate fi vorba, pentru că sănătate nu îi permite.

Mulțumim pentru interesul acordat Asociației Persoanelor cu Dizabilități VJ – Donațiile online reprezintă un mod facil și comod de a susține financiar activitățile.

Conturi curente la BT

Cont RON RO06BTRLRONCRT0640501801

Cont EURO RO53BTRLEURCRT0640501801

Click aici Contract de sponsorizare, sau Contract-sponsorizare-persoane-fizice, după ce ați completat și semnat Contractul de Sponsorizare te rugăm să-l trimiți pe adresa de e-mail: secretariat@apdvj.ro . Efortul dumneavoastră contează foarte mult pentru oameni aflați la suferință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.