Asociația Persoanelor cu Dizabilități Valea Jiului își extinde activitatea.

Revenim cu alte cazuri pe care vi le supunem atenției. Echipa noastră îi vor ajuta pe fiecare în parte cu ce au nevoie și le vor oferi și sprijin moral, dacă este cazul.

Ne-au cerut sprijinul alte trei persoane aflate în dificultate și facem din nou un apel la dumneavoastră, cei care puteți dona din puținul vostru, pentru a le putea aduce un pic de bucurie.

– Doamna Gherasim Ileana Cristina: trăiește  singură, suferă de epilepsie si probleme  psihice. Nu își  poate face mâncare   singură  deoarece poate ameți Solicită meniu zilnic si ochelari, dacă  se poate.

– Doamna Budencea Cornelia: are diabet, tensiune, probleme cu inima, amețeli. Trăiește  singură și are un venit de 64 lei pensie si 100 lei ajutor. Solicită  haine, mâncare și  ajutor  pentru facturi.

– Domnul Raducan Petruș: are gradul 1 de handicap, trăiește  singur, are 1500 lei pensie de handicap. Are tratament de inima , de tensiune, de circulatie, de respirație. Domnul are  ambele picioare  amputate, este pe cărucior. Solicita  o rampă  pentru bloc 26, pentru că  stă  la etaj . Solicită  haine și  mâncare . Cere si mila oamenilor in față  la magazinul Peny.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.