Demers și rezultat !!!

În urma unei situații care sfida normalul, ne-am implicat prin intermediul unei informări către Primăria Orașului Petrila.

În urma unor nemulțumiri legate de lipsa unei rampe, necesară pentru persoanele aflate în dificultate, Primăria Orașului Petrila s-a implicat în timp util pentru rezolvarea acestei probleme.

O dovadă a faptului că dacă se vrea se poate, un exemplu pentru celelalte administrații locale. Mulțumiri din partea tuturor persoanelor care folosesc această rampă,având accesul la locuințe mult mai ușor.

Într-un bloc social unde locuiesc mai multe persoane cu probleme de sănătate, fiind o mare problemă lipsa unei rampe absolut necesară persoanelor cu dizabilități.

Asociația Persoanelor cu Dizabilități Valea Jiului, mulțumește pe această cale d-lui primar și angajaților Primăriei Petrila, pentru promptitudinea de care au dat dovadă în rezolvarea acestei probleme.

One thought on “Demers și rezultat !!!

  • 18 noiembrie 2022 la 18:54
    Legătură permanentă

    Felicitări și mulțumiri pentru primar sai dea bunul Dumnezeu să rămână la primăria petrilei cel puțin 100 aii să poată ajuta pe cei nevoiași și neputincioși mai ales în acel cartier au mare nevoie de un mic ajutor. Bravo domnu primar jurca

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.