Certificat de conformitate SR EN ISO 9001:2015
Vrei să faci o reclamație? Click aici

Norme de bază:

A. Asociația este parte din comunitate și joacă un rol important în soluționarea multor probleme sociale și de altă natură, contribuind astfel la realizarea unui echilibru în comunitate.
B. Asociația își desfășoară activitatea în condiții de transparență accesibilitate și respect față de valorile etice și morale.
C. Nu se implică în conflicte rasiale, religioase, etnice, culturale, politice și de altă natură. Veghează asupra respectării drepturilor fundamentale ale omului, în cazul nostru, sprijin pentru persoanele cu dizabilități. Asociația prin conducerea, membrii și voluntarii acesteia respectă Codul etic și asigură transparență în relațiile cu beneficiarii, voluntarii, sponsorii și donatorii.

PRINCIPII DE BAZĂ:
1. Responsabilități, prestație și recunoaștere publică, constând în activitățile desfășurate în interesul persoanelor cu dizabilități.
2. Banii gestionați nu devin mijloc de abuzuri și de realizare a unor interese personale.
3. Comportamentul și activitățile desfășurate îi creează imaginea și credibilitatea.
4. Transparență și responsabilitate.
5. Informare publică cu activitățile desfășurate prin mass-media și internet.
6. Exactitate și legalitate.
7. Neafilierea politică.
8. Voluntariatul.
9. Credibilitate și transparență.
10. Codul este întocmit în baza deciziei conducerii asociației, în urma unei ședințe cu membrii și voluntarii, aceștia fiind de comun acord cu normele etice stabilite pentru buna funcționare a asociației.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste aici

Accept
Cunoști un caz social?
Pentru a putea interveni este nevoie să completezi acest formular!
Formular caz social