Certificat de conformitate SR EN ISO 9001:2015
Vrei să faci o reclamație? Click aici

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT!

Dăruiește un zâmbet, o speranță ! Dăruiește o sclipire de bucurie în sufletul prea plin de greutăți al persoanelor cu dizabilitati!

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZIT CĂTRE PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI, FARA NICIUN COST PENTRU TINE!

Este foarte simplu să te implici: 20% din impozitul pe profit sau venit – de anul acesta, în funcţie de cifra de afaceri, datorat statului – îl poţi direcţiona, fără niciun cost, către Asociatia Persoanelor cu Dizabilitati VJ. Legea sponsorizării îţi dă dreptul să alegi ce sa faci cu o parte din taxele care sunt colectate de către stat. Este un dar pe care îl poți face în fiecare an copiilor care au nevoie de sprijin. Termenul limită pentru aceasta faptă bună este 31.12.2022.

Vă invităm să deveniți susținătorul nostru și să direcționati 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră pentru îndeplinirea campaniilor derulate de asociația noastră.

Conform Codului Fiscal, puteți sponsoriza una sau mai multe asociații sau fundații, în limita a 20% din impozitul pe profit. Calculul profitului se face pe baza estimărilor contabile pentru anul în curs, iar sponsorizările trebuie făcute până la 31 decembrie sau la sfârșitul fiecărui trimestru fiscal. Nu implică nicio cheltuială din partea companiei. Dumneavoastră decideți unde doriți să direcționați o parte din profit. În cazul în care nu veți face sponsorizări, tot impozitul pe profitul firmei va fi direcționat către Stat.

Puteți să sprijiniți campaniile noastre umanitare, fără să vă coste absolut nimic, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit, în limita a 3‰ din cifra de afaceri. Dacă dețineti sau conduceți o firmă profitabilă, tot ce trebuie să faceți este să descărcați contractul de sponsorizare de 20% a impozitului pe profit și să-l completați.

Dacă semnați un contract de sponsorizare cu 20% a impozitului pe profit, pe compania dumneavoastră nu o costă absolut nimic, dar pentru oamenii nevoiași poate însemna chiar și salvarea vieții.

Beneficiile sponsorizării cu 20%

Posibilitatea de a decide singuri unde doriți să direcționați o parte din profitul companiei la care activați. În cazul în care nu veți face sponsorizări, conform Codului Fiscal, cei 20% din impozitul pe profitul firmei dumneavoastra vor fi direcționați către Stat.

Care sunt pașii sponsorizării?

  1. Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, în limita a 3 la mie din cifra de afaceri.
  2. Completați formular online pentru Contractul de sponsorizare
Contract sponsorizare

SRL-urile plătitoare de impozit pe profit, microintreprinderile, PFA-urile, salariații, toți pot redirecționa o parte din impozitul plătit statului către un ONG cu a cărui cauză se identifica. Aflați mai jos regulile pe care trebuie să le respecte fiecare categorie că să poată face sponsorizări.

Tot anul ne plângem că dăm mulți bani statului sub fomă de impozite și taxe iar ei nu sunt folosiți în interesul cetățeanului, ci din contra, sunt sifonați în beneficiul câtorva oameni. Acum aveți ocazia să direcționați o parte din acei bani, să nu mai ajungă în buzunarul statului ci să ajungă la un ONG care susține o cauză cu care vă identificați.

Tot anul ne plângem de lipsa de timp, de oboseală, de chef. Ne gândim că dacă am avea mai mult timp am pune umărul să ajutăm o cauză nobilă. Evident, timpul liber n-a venit nici anul ăsta, și nu o să vină nici la anul, până nu o să facem noi lucrul ăsta să se întâmple. Dar asta e altă discuție. Ideea era aici, că acum, printr-un singur gest care nu vă costă nimic, aveți ocazia să susțineti acea cauză pentru care nu v-ați făcut timp în restul anului, redirecționând o parte din impozitul datorat statului către acea cauză.

Contract sponsorizare
  • Entitate
  • Date personale
  • Detalii sponsorizare
  • Semnare contract

Îți mulțumim pentru interesul acordat și pentru donația a 20% din venitul / profitul companiei tale.

Pentru a începe navighează la următorul pas

Lei
Lei

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste aici

Accept
Cunoști un caz social?
Pentru a putea interveni este nevoie să completezi acest formular!
Formular caz social